Informatii utile, Uncategorized

Aloe vera – planta de pe pervaz ce iti ajuta pielea

Experienta mea cu utilizatea acestei plante in cosmetice a fost amuzanta si intensa in acelasi timp. Sa lucrezi cu materia prima si nu doar cu uleiuri si substante ambalate mi-a dat o senzatie frumoasa si abia asteptam sa ma apuc de treaba.
Huoriel Cosmetics Aloe Vera
Am muncit ceva la ele pentru ca nu era specie cu frunze mari, ci aceea cu care am crescut cu totii in case = frunze mici, inguste, cronofage la curatare. Am terminat si le-am pus in bol sa le mixez. S-au format multe mucilagii si spuma, moment in care mi-am dat seama ca probabil un blender ar fi rezolvat mai repede problema, insa la momentul respectiv in padurea elfeasca nu era nici un blender.
Am pastrat gelul format la frigider dupa ce am adaugat cateva picaturi de vitamina E pentru a-i prelungi mai mult timp viata – cam 3 saptamani. A doua zi am folosit gelul pentru a realiza o crema de corp in care faza apoasa a fost alcatuita din gel de aloe si apa termala iar faza uleioasa din ingrediente cat mai potrivite pentru pielea arsa, in proces de refacere. Conservarea cremei la final a fost realizata cu 0.5% conservant certificat EcoCert pentru un risc cat mai mic de iritabilitate care a dat produsului o valabilitate de 3 luni daca este pastrat in conditii potrivite.
Am preluat fotografiile de aici si de aici.

Nu uita, orice produs cosmetic realizat din ingrediente naturale trebuie pastrat la temperaturi sub 25 de grade Celsius, la loc uscat, ferit de lumina directă. Asta va prelungi viata produsului si efectele lui benefice.

 

Elfii au toti un ten perfect din toate punctele de vedere. Ei isi doresc sa avem si noi un ten perfect si sunt dispusi sa ne ajute cu sfaturi si idei de ingrediente. Daca vrei aceste sfaturi in continuare te rugam sa te abonezi la newsletter, sa dai un like pe Facebook si un follow pe Instagram, sa fim siguri ca ajung toate informatiile la tine!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s