Cosmetice si Produse de Ingrijire, Informatii utile, Produse

Set pentru păr curat și îngrijit

Păr supărat, trist, care cade, care e uscat, care e prea gras, care suferă după naștere și chiar și scalp cu cojițe, pentru toate am creat un set care să ofere o îngrijire care dă rezultate. Cred că majoritatea femeilor consideră părul la fel de important ca tenul și pe bună dreptate! Un păr frumos este un mare atuu, atrage atenția la fel de mult ca un machiaj bine realizat sau o piele impecabilă.

Setul conține 4 produse pentru o schemă cât mai completă, având grijă în mod natural atât de scalp, cât si de lungimea firelor de păr.

1. Șampon solid cu proteină de mătase și tulsi

Amestec de ingrediente ce curăță și degresează firul de păr și scalpul cu un pH potrivit pentru a regla secreția de sebum și a nu usca. Se folosește la fiecare spălare astfel: părul se umezește bine, șamponul solid se umezește și el și apoi se freacă pe păr până se obține o cantitate suficientă de spumă, după care se continuă procesul la fel ca la un șampon lichid – masat scalpul cu buricele degetelor, frecat părul pentru a duce spuma peste tot, clătire abundentă. Recomandăm să repetați procesul de 2 ori, după care să continuați restul schemei despre care puteți citi mai jos.

2. Balsam de păr cu cânepă și keratină vegetală

Balsamul este unul din cele mai importante produse când vine vorba de îngrijirea părului deoarece el „liniștește” firele – face cuticulele să coboare înapoi pe firul de păr după ce au fost deranjate de utilizarea șamponului. Asta ne oferă un păr lucios și cu aspect sănătos. Și acesta e și motivul pentru care produsele 2 in 1 Șampon + balsam nu prea au efect – balsamul face treaba după ce șamponul și-a terminat treaba lui. Vom face un articol despre asta în viitorul apropiat pentru cine vrea să înțeleagă mai bine procesul.

Balsamul se aplică doar pe lungimea părului, nu și pe scalp. El conține uleiuri vegetale foarte bune pentru lungimea firelor, însă pe scalp poate duce la îngrășarea mai rapidă a părului.

Note: dacă te lupți cu un scalp foarte uscat, sunt multe șanse șă îți facă bine dacă îl aplici și pe scalp. Merită testat să vezi cum e pentru tine!

Se lasă să acționeze 2-3 minute, după care se clătește cu apa din abundență.

Masca de păr Huoriel – pas esențial pentru îngrijirea părului

3. Mască pentru păr cu urzică și proteină de mătase

Masca este acel produs pentru păr care are grijă de toată lungimea părului și de scalp. Este un produs care necesită mai multă răbdare deoarece el are nevoie să rămână pe scalp mai mult timp – minim 10 minute. Ideal ar fi cam 20 de minute. Acest produs nu conține uleiuri și nu îngrașă. Se poate utiliza o dată pe săptămână. După utilizarea lui se clătește bine scalpul și se poate aplica balsamul – doar pe lungimea părului, nu și pe scalp.

4. Toner păr cu maca și cafeină

Este un amestec de ingrediente ce se aplică prin pulverizare pe scalp când părul este umed. Se masează ușor cu buricele degetelor și nu necesită clătire. Nu îngrașă părul și se poate folosi de 1-2 ori pe săptămână.

Acest set este disponibil în 2 variante, în funcție de lungimea părului – păr scurt sau păr mediu/lung.

PS: îngrijirea părului se face atât din exterior, cât și din interior. Oricât de bune or fi șampoanele, măștile, fiolele, serurile etc. tot nu vor face treabă dacă din interior lipsesc nutrienții necesari! Nu pot să subliniez destul cât de important e acest aspect! De aceea, în momentul plasării comenzii, îți vom oferi recomandări de suplimente pe care le poți achiziționa de la farmacii sau magazine naturiste și avem marea rugăminte să le iei pentru a vedea adevăratele beneficii ale produselor noastre!

Produsele se păstrează la loc uscat și răcoros, ferite de razele soarelui, la temperaturi sub 25 ˚C! Produsele Huoriel Cosmetics se realizează la comandă în termen de 5-7 zile lucrătoare. Se livrează gratuit în Constanța. Transportul în restul țării este 20 lei. Plata se poate realiza direct în cont sau ramburs.

1 gând despre „Set pentru păr curat și îngrijit”

Lasă un comentariu